Kontraktsignering - tekniske fag

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har signert kontrakter på i underkant av 180 MNOK for entreprisene D005, Røranlegg, D006/D007, Luftbehandlingsanlegg og Automasjon og D008, Elektro/tele.

- Vi har i dag signert kontrakter for de tekniske fagene i Deichman prosjektet, og med det har vi inngått kontrakter for ca. 80% av budsjettet, sier direktør Eli Grimsby, i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Tverrfaglig samhandlingsprosess
Arbeidene med de tekniske entreprisene vil ikke bli påstartet før i april 2017. Frem til det skal entreprenørene, sammen med byggherre og prosjektledelse gjennomføre en tverrfaglig samhandlingsprosess.

- Det gjør vi for å kvalitetssikre, vi vil redusere risiko og trygge gjennomføringen av prosjektet, både for entreprenør og byggherre, sier Per Egil Steen, prosjektdirektør for kulturbyggene.

Kontrakter
D005: Røranlegg
Kontraktspart: ORAS
Verdi: Ca. 50 MNOK

Direktør Eli Grimsby fra Kultur- og idrettsbygg og direktør Torstein Tveiten fra ORAS har signert kontrakten for røranlegg.

D006/007: Luftbehandlingsanlegg/automasjon
Kontraktspart: GK Inneklima
Verdi: Ca 26 MNOK

Direktør Eli Grimsby fra KID og regionsdirektør Arne Dahl fra GK Inneklima har signert kontrakten for luftbehandlingsanlegg og automasjon.

D008: Elektro/tele
Kontraktspart: OneCo
Verdi: Ca. 100 MNOK

Direktør Eli Grimsby fra KID og regionsdirektør Bård A. Nielsen fra OneCo har signert kontrakten for elektro/tele.

Anbefalningen din har blitt sendt

En anbefalning per e-post har blitt sendt til mottakeren du oppga.

Miljø og energi

Deichman Bjørvika og det nye Munchmuseet er forbildeprosjekter i FutureBuilt.      
Logo: Oslo kommune